Nova enquesta de l’APCC per conèixer la realitat d’artistes i professionals de la formació en circ

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) posa en marxa la primera enquesta adreçada a conèixer la realitat professional de persones que treballen al sector, en aquest cas artistes i professionals de la formació del sector. Disposar de dades permet obtenir d'indicadors que faciliten el coneixement més objectivable de la dimensió i les característiques del sector circense. És a dir, a partir de saber  la situació actual i real del sector és més fàcil per a l’associació negociar i demanar millores a les institucions.

L’enquesta ja es pot respondre AQUI i estarà disponible fins el 24 de novembre i recull les dades del 2021. Us recordem que és molt important obtenir el màxim de dades possible, per tal que els resultats retratin millor el sector i la seva situació.

Hi ha algunes preguntes que són comunes a les altres enquestes que ja hem fet des de l'APCC, enfocades a companyies, però ara volem aprofundir en les condicions de vida de les persones professionals dedicades a l’àmbit artístic i formatiu. Aquests són els col·lectius més nombroses dins de l’APCC i del sector en general.

L’enquesta inclou preguntes sobre la formació adquirida, la compaginació amb d’altres tasques o feines, la conciliació familiar, els sous o els temes que més preocupen.

L'APCC continuarà duent a terme l'enquesta de companyies, que tindrà una periodicitat bianual.

Imatge de Public Domain Pictures

És molt important que recollim dades del màxim nombre de professionals

Compartiu aquesta notícia