Obertes les inscripcions a les Trobades entre companyies i responsables de programació a Fira Trapezi

L’APCC juntament amb CircoRED i Fira Trapezi organitzen la Trobada entre companyies i responsables de programació en el marc del festival de circ a Reus. L’activitat tindrà lloc el pròxim dijous 11 d’abril a Cal Massó d’11h a 13h, i les inscripcions ja estan obertes tan per a companyies de circ com per a programadors i programadores. Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. El pas previ necessari per inscriure’s és acreditar-se a Fira Trapezi, ja ho podeu fer a través d’AQUEST ENLLAÇ. Recordeu que les persones sòcies compteu amb un descompte del 50% en aquesta acreditació.

ATENCIÓ! Com us diem, NOMÉS US PODREU INSCRIURE A LES TROBADES UN COP ESTIGUEU ACREDITATS/DES A FIRA TRAPEZI I REBEU L'ENLLAÇ AL FORMULARI DES DE L'ORGANITZACIÓ DEL FESTIVAL.

Trobada entre companyies i responsables de programació

Dijous 11 d’abril d’11h a 13h a Cal Massó tindrà lloc aquesta activitat per donar a conèixer propostes de circ de companyies catalanes i de la resta de l’Estat a responsables de programació catalans, estatals i internacionals.

Enguany, com a novetat, les trobades s’organitzaran per taules temàtiques segons el tipus de propostes artístiques (tipus de públic al que s’adrecen, espai escènic que requereixen, etc). Cada taula comptarà amb diversos programadors/es i companyies que explicaran en 7 minuts (5 minuts per explicar l’espectacle i 2 minuts per a preguntes dels programadors/es) els seus espectacles.

L’objectiu és facilitar, en un ambient professional, el coneixement de la diversitat de propostes de circ existents actualment als responsables de programació. Es tracta de contactes inicials que volen propiciar i facilitar les relacions professionals entre companyies  i teatres, ajuntaments i festivals.

Abans de la trobada, des de l’APCC s’organitzarà una formació en línia sobre com preparar la presentació breu d’espectacles a càrrec d’Alina Ventura de La Maleta d’Espectacles. Serà el dia 5 de maig a les 10h, i les inscripcions estan obertes a totes les persones sòcies. AQUÍ us podeu inscriure a aquesta sessió (inscripció independent a la de la trobada amb responsables de programació).

Informació per a programadors/es: l’organització us confirmarà les companyies a qui podreu conèixer durant la setmana del 8 de maig.

Informació per a companyies: activitat per a professionals de l’APCC o de la resta d’associacions membres de CircoRED i per a companyies programades a Fira Trapezi. No s'hi podran inscriure les companyies participants als showcase de Fira Trapezi, perquè ja comptaran amb un espai de trobada amb programadors/es.

Data limit per inscriure’s: 5 de maig.

PLACES LIMITADES que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Només es podrà inscriure una persona per companyia.

PER PARTICIPAR A LES TROBADES CAL L’ACREDITACIÓ A FIRA TRAPEZI i DESPRÉS REBREU UN CORREU AMB EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

ATENCIÓ: Una vegada els responsables de programació estiguin confirmats, les companyies inscrites rebran un correu entre el 5 i el 8 de maig per tal d’escollir les taules temàtiques que s’adeqüin a la proposta artística que volen presentar (espectacles de carrer, sala, per a públic familiar, adult, etc).

Informació de contacte
Si teniu dubtes o consultes sobre l’activitat poseu-vos en contacte amb Clara Faura, produccion@circored.com.

50% de descompte en l’acreditació professional
Fira Trapezi ofereix un 50% de descompte en el preu de l’acreditació professional al festival. Caldrà acreditar-se amb el carnet de l’APCC a l’hora de recollir l’acreditació i les entrades.El preu per a persones sòcies és de 15€ i inclou:
•    1 acreditació per entitat.
•    Assistència presencial a les activitats de les jornades professionals amb inscripció prèvia.
•    Participació a les activitats virtuals.
•    5 entrades gratuïtes per a espectacles diferents sempre que l’aforament ho permeti.
•    Accés als vídeos de les activitats realitzades durant les jornades professionals.
•    Directori de professionals: llistat de persones i entitats acreditades a la fira.

Foto Marta García Cardellach

L’activitat està organitzada per Fira Trapezi, CircoRED i APCC i cal l’acreditació prèvia al festival

Compartiu aquesta notícia