L'APCC estrena nou web

L'APCC renova el seu web per actualitzar-la i a la vegada facilitar la seva consulta tant per al públic general com per a les persones sòcies. El web ha estat elaborada per l'empresa de disseny i creació de webs Antaviana. El nou web ha treballat en millores en el disseny, i la facilitat en l'accés als seus nombrosos continguts sobre el circ a Catalunya.

Atenció, és probable que els primers dies la pàgina web hagi d'ajustar-se i alguns dels seus continguts no estiguin accessibles. A més, a partir d'ara l'accés a la part interna per a socis i sòcies es farà a través d'una adreça de correu electrònic i contrasenya que us enviarem.

La nova web mantindrà aquests continguts de la web actual, per tal de continuar sent un referent a l'hora d'informar-se sobre circ a Catalunya, i s'ha treballat perquè sigui més fàcil l'accés i la consulta a apartats destacats com l'Agenda d'espectacles, el Directori de Professionals (amb informació de tots els nostres socis i sòcies) o el Directori d'Espectacles.

A més, també es podrà accedir fàcilment a la informació sobre fires i festivals de circ i espais de circ a Catalunya.

D'altra banda, i respecte a la part interna del web per a membres de l'APCC, s'ha treballat per facilitar la difusió de continguts com convocatòries, assessoraments, guies pedagògiques o ofertes de feina.

Antaviana, responsable de webs de grans projectes

L'equip d'Antaviana, que va ja ser el responsable de la web actual, és responsable de webs de grans entitats amb nombrós contingut, que han d'optimitzar les eines de disseny i tècniques per a facilitar l'accés a tota la seva informació. Es tracta de webs com la de Fira Tàrrega, el Consorci de Normalització Lingüística, la Universitat Rovira i Virgili, del Banc de Sang, Institut de Recerca de l'Hospital SAnt Joan de Déu o la Fundació Gala Dalí.

Atenció! La primera setmana de funcionament hi podria haver problemes en el seu ús

Compartiu aquesta notícia