Tub d'Assaig ofereix residències artístiques a la seva seu de Terrassa

Des de 2019 a Tub d'Assaig treballa en un projecte de suport a la creació i investigació adreçat a professionals del món del circ. Un projecte per a totes aquelles companyies i artistes que tinguin l'intenció de crear un espectacle o peça de circ, amb l'opció de rebre un suport artístic, tècnic o de producció. En el marc d’aquest projecte ofereixen el seu espai Lab7,70 a residències artístiques.

Des de Tub d’Assaig volen donar una empenta a les creacions, per seguir assajant i millorant els espectacles un cop estrenats o per desenvolupar una recerca artística. Compten amb 350m2 de superfície útil, divisible en dos espais, un truss a 9 metres l'alçada i múltiples anclatges a terra per a tot tipus d'estructures de circ.

Alhora ofereixen l'assessorament artístic, tècnic o de producció que necessitis, posant a la disposició de les residents la seva experiència professional en tots aquests àmbits.

Des de Tub d’Assaig destaquen que tenen moltes ganes que aquest espai estigui ple de vida i de circ, i prioritzaran fer intercanvis artístics i mostres de sortida de residència.

Actualment tenen molta disponibilitat a partir del darrer quadrimestre de l'any 2023.

Si voleu més informació o reservar l'espai, ho podeu fer al formulari que trobareu AQUI.

L'entitat també ofereix assessorament artístic, tècnic o de producció

Compartiu aquesta notícia