Es posa en marxa l'Enquesta de companyies de circ

L'APCC posa en marxa la novena enquesta adreçada a les companyies de circ per tal de conèixer la situació real dels projectes artístics. Des de l'associació considerem que és necessari recollir aquestes dades per tal d'obtenir-ne indicadors i així fer arribar la situació real i les problemàtiques actuals a les administracions i poder establir-hi un millor diàleg i negociacions amb les notres peticions.

El qüestionari recull dades generals de les companyies, dades d'exhibició i de facturació durant el 2022 i permetrà, a partir de les anteriors enquestes, conèixer l'evolució de la situació de les companyies des del 2013.

L'enquesta es pot omplir  fins al 18 de juny.

Des de l'APCC animem a totes les companyies de circ a respondre-la, ja que un major nombre de respostes aporta resultats més reals i així ens serà més fàcil conèixer com està el sector i també totes les altres problemàtiques i reptes que afecten als projecte artístics.

Els resultats de l'enquesta sobre les dades del 2020 es poden veure en aquest enllaç. Us recordem que a partir del 2023 l'APCC durà a terme l'Enquesta de Companyies de forma bianual, de forma alterna a l'Enquesta de professionals de circ. Per a l'associació és vital recollir dades tant de les persones dedicades al circ com de les companyies, per tal de conèixer en profunditat la situació del circ a Catalunya.

Expertesa i confidencialitat

Des del primer any aquestes enquesta s'ha dut a terme amb la col·laboració de Joan Ramon Graell, expert en la recollida de dades estadístiques. I com hem fet sempre des de l'APCC, les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Recollim les dades de les companyies durant el 2022, ajuda'ns a conèixer la situació real del sector!

Compartiu aquesta notícia