14 de novembre: tercera Jornada del Sector del Circ a Cronopis

L'APCC celebra novament una Jornada del Sector del Circ, una cita per debatre sobre els reptes que afecten el nostre àmbit i per trobar-se amb altres professionals. Enguany la cita ja arriba a la seva tercera edició i serà el 14 de novembre, i ja us demanem que us guardeu aquesta data en la vostra agenda per participar-hi. El lloc la trobada serà la seu de l’associació Cronopis, a Mataró. Al setembre us avançarem alguns dels temes que debatrem.

Com les dues anteriors edicions, la Trobada està oberta a tot el sector (no cal ser membre de l'APCC).

Cardedeu, seu de la darrera Jornada

Les segones Jornades del sector del Circ van aconseguir un èxit de participació amb la presència a la fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu d'una seixantena de professionals de diferents àmbits (artístic, formació, comunicació, gestió, distribució, producció, etc). El principal objectiu de la trobada va ser treballar i definir les accions del segon Pla d'Impuls del Circ, després de la feina feta durant tot el procés participatiu del 2022 per definició d'objectius. A més, les jornades també van ser un lloc de trobada i d'informació sobre temes d'actualitat al món del circ.

Les primeres Jornades del Sector del Circ es van celebrar el 2021 al Konvent de Berga, i van comptar amb la participació d'unes 80 persones professionals del món del circ.

Foto: Manel Sala "Ulls"

Reserveu-vos aquesta data per participar en xerrades i debats i trobar-vos amb companyes i companys!

Compartiu aquesta notícia