L'APCC a Fira Tàrrega 2023

L’APCC està present des d’avui i fins diumenge a Fira Tàrrega, ens podreu trobar al nostre estand paraigües a la Llotja Professional que compartim amb CircoRED i la TTP i PATEA. A més, també organitzem amb aquestes dues entitats l’activitat Connexions, la Trobada amb responsables de programació i companyies d’arts escèniques, que tindrà lloc demà d’11h30 a 13h30 (les places ja estan assignades).

Recordeu que podeu deixar el vostre material de difusió (postals i targetes) a la nostra estanteria de l’estand. Ens hi trobareu djous 7 de setembre a la tarda i els matins de divendres 8 fins el diumenge 10.

Oferta per a nous socis i sòcies: dona't d'alta a Tàrrega
Com ja és habitual, oferim un descompte als professionals del circ que es donin d’alta a l’APCC a l’estand de FiraTàrrega. Si et dones d’alta no pagaràs quota fins el 2024! Et donarem més informació a l'estand.

Acreditacions professionals

Recordeu que les acreditacions professionals a la fira permeten disposar d'entrades gratuïtes i amb descomptes, accès a la base de dades de professionals i la possibilitat de sol·licitar "slow meetings" i participar a tota l’activitat professionals, a més de visitar la Llotja Professional.

Companyies associades presents a la programació
Es tracta de Joan Català, Impulsos, cia Du'k'to, Companyia de Circ "eia", Maria Palma, i el duo Laiona que formen part de la proposta de la cia La Baldufa. Podeu consultar tota la programació de FiraTàrrega 2023 AQUI.

Visiteu el nostre estand a la Llotja Professional

Compartiu aquesta notícia