Dilluns 18 i dimecres 20, sessions informatives online sobre què significa formar part de la Junta de l'APCC

Dilluns 18 de setembre a les 12h i dimecres 20 de setembre a les 18h organitzem dues trobades via Zoom per explicar amb detall què significa formar part de la Junta de l’APCC, de cara a resoldre dubtes de les persones interessades en treballar per al sector del circ i l’APCC. L’objectiu és explicar amb detall les tasques que duu a terme la Junta, quina càrrega horària pot suposar per als seus membres, quin suport rep per part de l’oficina, i quines responsabilitats assumeix aquest òrgan de govern. Si teniu dubtes concrets ens el podeu fer arribar a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat i us els resoldrem a les trobades.

AQUI teniu l’enllaç per assistir a les dues trobades, és vàlid tant per al dia 18 com per al dia 20. I si no podeu assistir a cap de les trobades, podeu fer-nos arribar els vostres dubtes a través del correu i us podem trucar o respondre per mail per resoldre’ls.

A les trobades també us explicarem el procés de creació d'una candidatura, que ha de comptar amb un nombre mínim de 6 persones i un màxim de 15, i que ha de marcar-se uns objectius comuns per al seu mandat. És important que aquests objectius i línies de treball es treballin i fixin prèviament a les eleccions per tal que les persones sòcies en tinguin coneixement a l'hora de votar.

Com és el procés de renovació de Junta

El 15 de desembre de 2023 es faran les eleccions perquè totes les persones sòcies escullin la nova junta directiva de l'APCC. Fins llavors,  cal obrir un procés de comunicació, informació i creació de candidatures que elaborin propostes per al seu mandat (2023-2025). L'objectiu és generar una junta forta i cohesionada (tot i que pot ser diversa) que pugui representar l'APCC i seguir fent créixer el circ des de l'associació. AQUI podeu consultar més informació sobre què és la Junta i com funciona
 
El 23 de novembre serà la data final per presentar candidatures a les eleccions de la nova Junta de l'APCC.

La Junta es renovarà a finals d'any

Compartiu aquesta notícia