Segona edició del Festival Mimaa a Arbúcies

Aquest cap de setmana arriba la segona edició del festival Mimaa, una iniciativa del Pau Palaus cia organitzada també per l’Ajuntament d’Arbúcies. La mostra d'arts escèniques tindrà lloc del divendres 15 al diumenge 17 de setembre, i ha programat una vintena de companyies, algunes de les quals de països com França, Bèlgica, Itàlia o Lituània.

Entre d’altres companyies, es podrà veure als artistes membres de l’APCC com Adrian Schvarsztein, Diana Gadish, Street Fools, Mumusic Circus o Las Polis. L'espectacle de malabars «White Bottom!», de Ramiro Vergaz, inaugurarà el festival, que també comptarà amb concerts de música i xerrades i presentacions per promoure l'esperit crític i el valor social com les de Pallapupas o Pallassos sense Fronteres.

A nivell internacional, destaquen les companyies del còmics belgues Okidok  i Teatro Mobili (Itàlia), amb més de 35 anys de trajectòria i pioners en titella contemporània.

Pel que fa als els preus dels espectacles, els que tinguinaforament limitat tenen un preu d’entre 3 i 5 euros, i les actuacions a l'aire lliure es remunaran amb taquilla inversa.

Una iniciativa de Pau Palaus cia i l'Ajuntament d'Arbúcies

Compartiu aquesta notícia