CircoRED organitza dues formacions en línia als mesos d'abril i maig

CircoRED organitza dues formacions en línia als mesos d'abril i maig. 

El primer serà el taller "Introducció a la internacionalització" amb Violaine Bailleul el dimarts 2 d’abril de 10h a 13:30h. Les inscripcions es tancaran el divendres 29 de març, amb un nombre màxim d’assistents de 15 persones. Es tracta d’una formació gratuïta per a persones associades a CircoRED. La quota per a la resta de persones interessades serà de 30 euros. Els objectius del taller són:

  • Com vendre un espectacle fora d'Espanya. De quina forma contactar als programadors internacionals.
  • Identificar els diferents passos legals i fiscals quant a la circulació internacional d'artistes i l'escenografia/càrrega d'un espectacle.
  • Estudiar la logística pas a pas.
  • Aprendre a gestionar i negociar les relacions contractuals al nivell internacional.
  • Donar una sèrie de recursos necessaris per a desenvolupar un projecte al nivell internacional.

El segon taller serà "Conceptes bàsics d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'àmbit laboral" amb José Expósito Alcocer el dijous 2 de maig de 10h a 13:30h. Les inscripcions es tancaran el divendres 26 d'abril, amb un nombre màxim d’assistents de 20 persones. Igual que el primer, és una formació gratuïta per a persones associades a CircoRED. La quota per a la resta de persones interessades serà de 30 euros. 

Aquest curs facilita a incorporació d'igualtat d'oportunitats a l'àmbit laboral, acostant coneixements necessaris i introductoris que permetin acostar al teixit professional circense a la cerca d'una igualtat efectiva en el desenvolupament de l'activitat professional.

Hi ha un descompte per a les persones interessades en els dos tallers ("Introducció a la internacionalització" i "Conceptes bàsics d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'àmbit laboral" el 2 de maig de 10h a 13:30h), els dos tallers: 50 euros.

Més informació a info(ELIMINAR)@circored.com

Dimarts 2 d'abril es farà el taller 'Introducció a la internacionalització' i dijous 2 de maig es realitzarà el taller “Conceptes bàsics d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'àmbit laboral”

Compartiu aquesta notícia