La quarta edició de Kontrast Festival acull més de 30 propostes de circ, música i moviment contemporani

La companyia My!Laika i el projecte Konvent Cirk presenten la quarta edició del festival experimental Kontrast que portarà també aquest any a més de 30 propostes artístiques del 12 al 21 d'abril al Konvent, a la carpa Side Kunst Cirque, a Gironella (com a novetat d'aquest any), i totes les rodalies.

Entre els espectacles programats trobem la mostra en creació d’Akri de Manel Rosés (diumenge 14 d’abril) i C.U.L Col·lecció d’Universos Latents d’Escarlata (dijous 18 d’abril). La programació inclou espectacles internacionals, la tercera edició del CRU LAB i el ja mític Kabaret Kontrast.

Altres companyies programades són Têtes de Mule & Buffpapier, Los Putos Makinas, Danny Tavori i La Crida Company, entre d'altres.

El festival barreja espectacles de circ ja estrenats, d'altres que es troben en creació, a més de concerts i altres activitats que es distribuiran els dos caps de setmana. Aquest any, per primera vegada, incorporen una instal·lació interactiva, la carpa de circ de Mapping Circus, dissenyada per l'artista Jan Barceló i el col·lectiu Punch Agency intervindrà l'espai públic amb les seves criatures gegants.

Podeu consultar tota la programació AQUÍ.

Us adjuntem els preus del festival:

Tarifa per unitat: Adult / infant (6-12) / solidària*

·  Espectacles: 12€/8€/15€
·  Concerts / Mostres en procés: 10€/6€/12€

Abonament de dia o de cap de setmana: Només compra online.

Punts de venda: Casa Enfruns (Cal Rosal), Victòria Vins (Gironella), Corpus (Berga).

Més informació a festival.kontrast(ELIMINAR)@gmail.com

*Kontrast és un festival autogestionat on tots els ingressos de les taquilles es destinen a remunerar la feina dels equips artístics i a cobrir despeses d'infraestructura i manutenció. L'equip Kontrast treballa de forma voluntària per dur a terme el festival. Si tens els mitjans i la voluntat d'ajudar a sostenir el projecte, et proposen la tarifa solidària.

Del 12 al 21 d'abril a Cal Rosal (Berguedà) i a la carpa Side Kunst Cirque, a Gironella (com a novetat d’aquest any), i totes les rodalies

Compartiu aquesta notícia