Sis espectacles de circ programats al Festival Grec 2024

El Festival Grec ha donat a conèixer la seva programació d'enguany, en què en total s'han inclòs 6 espectacles de circ.

Els dies 3 i 4 de juliol es podrà veure ‘La Innombrable. Una tragèdia mediterrània’  d’Alba Sarraute & Les Ofèlies al Mercat de les Flors, una adaptació contemporània de la tragèdia Macbeth de William Shakespeare. 

Del 4 al 6 de juliol La Corcoles estarà a la Plaça Margarida Xirgu amb ‘Carena’, el seu nou espectacle de funambulisme en creació. Un exercici de desestructuració de la figura i forma tradicional del funàmbul i el seu element per dur-lo a la vessant teatral.

Al SaT! de Sant Andreu podrem veure a la Cia. Voël amb ‘Nanuq’ els dies 11 i 12 de juliol. Un espectacle de circ contemporani ambientat en un paisatge hivernal, una oda al món dels somnis, les amistats i els ossos polars.

Els dies 11 i 12 de juliol Manel Rosés presenta ‘Ákri’ a la Fundació Miró. Un solo de circ contemporani que reflexiona sobre l'ofici a través de l'objecte de l'escala. Una escala que representa una zona de trànsit entre dos espais i que alhora que conforma part de la identitat de l'artista.

Completen la programació de circ ‘Le pas grand chose’ de Johann le Guillerm i ‘Qui som?’ de Baró d’evel.

AQUÍ podeu consultar tota la programació.

Recordeu que les persones sòcies de l’APCC podeu gaudir de diversos descomptes a les entrades del festival. Podeu trobar més infromació AQUÍ

Entre les companyies programades trobem a Alba Sarraute, La Corcoles, Manel Rosés i la Cia. Vöel

Compartiu aquesta notícia