'Ale-Hop' s'emetrà a Tv3 a finals de juny

A Fira Trapezi va tenir lloc la presentació professional d’"Ale-hop", sèrie dedicada al circ català, amb 3CAT, la productora Createl i l’ICEC. Va ser un passi resum i una trobada amb els artistes que hi van participar. Durant la presentació es va anunciar que a finals de juny el programa s’emetrà a Tv3 després de l’APM, un cop hagi acabat l’emissió del programa cultural ‘Nervi’.

Els episodis estan disponibles a la plataforma audiovisual 3Cat des de desembre. Es tracta d’una sèrie formada per sis capítols d'una hora en què l'actriu i cantant Laia Fontàn s'endinsa en el món del circ actual de la mà d'espais, projectes, artistes i altres professionals de circ a Catalunya.

En cada episodi es mostren números espectaculars de totes les disciplines circenses, realitzats per artistes de primera línia en el panorama català, reconeguts dins la professió per la seva creativitat.

"Ale-hop!" vol fer un homenatge a la gent que fa del circ la seva vida, amb totes les conseqüències. Hi ha moltes històries amagades darrere la imatge pública dels artistes de circ, en part, perquè és una art escènica amb menys visibilitat que altres arts com la dansa o el teatre.

Des de l'APCC valorem molt positivament que a part de crear-se continguts audiovisuals que difonguin la realitat del circ actual, s’emetin a la televisió pública, acostant així el circ al públic general.

La sèrie documental de 6 capítols sobre el món del circ s'emetrà després de l'APM, en franja horària nocturna

Compartiu aquesta notícia