Més de cinquanta responsables de programació i més de setanta companyies participen a les Taules Pro

L’activitat Taules Pro celebrada el passat dijous 9 de maig a Fira Trapezi va reunir més de cinquanta responsables de programació de Catalunya, la resta de l’Estat i internacionals, i més de setanta companyies de circ, que van presentar les seves propostes artístiques. Per tant, l’activitat ha crescut en nombre de participants, sobretot pel que fa a programadors/es internacionals. 

CircoRED, APCC i Fira Trapezi van organitzar aquesta activitat en el marc de l’agenda per a professionals de la fira. Enguany totes les companyies inscrites van poder participar a l’activitat, gràcies a l’increment de places, i també hi van participar més programadors i programadores de fora de l’Estat, concretament de Portugal, Brasil, Grècia, Bèlgica, Regne Unit, França, Canadà, EUA o Txèquia.

Cada companyia inscrita va poder presentar durant sis minuts la seva proposta d’espectacle a una taula formada per com a mínim sis programadors i programadores amb interessos similars (carrer, sala, etc). L’activitat va tenir lloc a Cal Massó a Reus.

A més de les Taules Pro, l’APCC va participar també a través de la presidenta Anna Alavedra a la presentació de la sèrie documental, que va tenir lloc a La Palma dissabte 10 d’abril de la mà de 3cat, la productora Createl i el departament de Cultura de la Generalitat.

S'incrementa el nombre de participants, sobretot el de programadors/es internacionals

Compartiu aquesta notícia