Píndola formativa: Gestió d’emocions i del conflicte en els processos de creació

Els últims anys s'ha posat sobre la taula la necessitat de tenir més cura dels processos de creació, però acostumen a faltar les eines per a fer-ho possible. Visibilitzar dinàmiques relacionades amb la gestió del conflicte és sovint complex tant per a qui ocupa llocs de lideratge en processos de creació com per a l'equip artístic que en forma part. Per tractar aquests temes, dilluns 3 de juny les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP organitzen una formació sobre gestió emocional i de conflictes, a càrrec de  Sílvia Cepero.

Les places són limitades i us hi podeu inscriure AQUI.

Contingut del taller

Aquest taller teòric-pràctic proposa eines per a la gestió emocional que poden ser útils per a qualsevol persona que hagi d'afrontar un procés de creació o la producció d'un espectacle. Es proposarà una aproximació integral al conflicte, oferint alternatives al model punitiu i proposant connectar amb el potencial creador i transformador.

El curs serà presencial de 10 a 14h a La Caldera les Corts, i s'organitzarà a través de dos blocs que combinen teoria i pràctica.

El primer bloc consistex a fer una aproximació integral a la gestió emocional i del conflicte basada en la facilitació de grups, la teoria dels sistemes vius complexos i l'elderatge. Es tractaran: la diferència com amenaça. La combustibilitat  i la càrrega emotiva. El Triangle Dramàtic: perseguidor. Seguidor. Víctima. Actituds davant d'un conflicte. Escalada d'un conflicte. Acusacions.

Després es passarà al segon bloc que tractarà la gestió emocional i del conflicte des de la Teoria del Treball de Processos. On s'abordarà: la democràcia profunda: Eels rols i el rang en el conflicte. Fases del conflicte. Procés primari i procés secundari. El vector de la violència. Els límits. El potencial transformador del conflicte.

Dades pràctiques

Dia: 3 de juny

Lloc: La Caldera. C/Eugeni d'Ors 12. Barcelona. Metro Les Corts.

Inscripcions: AQUI.

Places limitades. Formació gratuïta i exclusiva per a persones membres de les entitats organitzadores.

Places limitades

Dilluns 3 de juny de 10h a 14h a La Caldera

Compartiu aquesta notícia