La Fira Clown de Vilanova de la Muga premia a la companyia Circo Los

El passat dissabte 18 de maig es va celebrar l’11è Festival de Pallassos i Pallasses de Vilanova de la Muga. El festival va néixer l'any 2012 amb la voluntat de recuperar i homenatjar la figura del més entranyable dels personatges humorístics de l'espectacle amb activitats diverses que giren al voltant del món del pallasso.

En les darreres 10 edicions, han actuat ja als escenaris de Vilanova de la Muga companyies i pallassos de gran renom com: Pepa Plana, Sabanni, Pep Callau, Claret Papiol, La Bleda, Per Hosta, Maite Guevara, Jam, Ton Muntané, Xicana, Els Mabsutins, Cirquet Confetti, Cascai Teatre, Xarop Clown, Tandarica Cirkus, Cia. Passabarret, Circ Vermut, Pessic de Circ, Dandy Clowns, Cia Filigranes, entre molts d'altres.

Al llarg del dia es van oferir diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l'animació. Amb més d'una quinzena d'actuacions distribuïdes en quatre escenaris, vam poder veure a la Cia. Pernassos i la Cia. JAM entre d’altres. El festival va acabar amb ‘Cabaret Sullivan’s’ de Circo Los. La companyia va rebre el premi a Pallasso de l’any del festival. 

‘Cabaret Sullivan’s' de Circo Los

El passat cap de setmana es va celebrar el 11è Festival de Pallassos i Pallasses de Vilanova de la Muga

Compartiu aquesta notícia