Cinc espectacles de circ programats al Festival FASTT de l'Empordà

El Festival d'Arts Escèniques de l' Empordà (FASTT) arriba a la cinquena edició com a certamen itinerant en micropobles amb dotze espectacles i alguns d'ells s'estrenaran a les comarques gironines. Es tracta d'una proposta que es farà entre el 29 de juny i el 28 de juliol en onze municipis de menys de 1.000 habitants de l'Alt Empordà.

El FASTT es farà als pobles d'Agullana, Garrigàs, Ordis, Pont de Molins, Rabós, Sant Climent Sescebes, Sant Mori, Siurana, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür. L'objectiu del festival és acostar la cultura a les zones rurals i donar al públic i a les companyies l'oportunitat de descobrir partits municipis de l'Alt Empordà.

Abans d'engegar la programació professional, el FASTT celebrarà el 29 de juny una festa inaugural en la qual estan convidats a participar tots els artistes d'aquesta edició, així com els veïns i veïnes dels micropobles. La trobada permetrà presentar el resultat del taller creatiu de Micropobles a escena i acollirà parlaments de les institucions que col·laboren en el projecte.

Entre els espectacles de circ programats hi trobem ‘Peix’ de la companyia mallorquina Hotel Iocandi el 7 de juliol a Vilamacolum, tancant la primera setmana del festival. El segon cap de setmana començarà a Sant Climent Sescebes, nou micropoble del projecte, que el 12 de juliol acollirà ‘Veus que no veus’, de la companyia Pepa Plana. I per tancar la setmana Kolektivo Konika portarà el 14 de juliol a Vilanant ‘La punta del meu nas’, un espectacle circense per reconstruir la memòria col·lectiva. El 20 de juliol, el festival es traslladarà a Siurana, on es veurà ‘Lady panda’ de la companyia Mumusic Circus.

AQUÍ podeu consultar tota la programació del festival.

El FASTT celebra cinc anys amb dotze espectacles en micropobles de l'Alt Empordà del 29 de juny al 28 de juliol

Compartiu aquesta notícia