L'Informe FIA sobre les condicions de treball dels artistes de circ està disponible en anglès i francès

En el seu 21è Congrés celebrat el 2016 a Sao Paulo, Brasil, la Federació Internacional d'Actors va adoptar la Moció 11 sobre Artistes de Circ. A través d'aquesta moció, la Federació es va comprometre a realitzar una enquesta internacional als seus afiliats per recollir dades sobre les condicions de treball en el sector del circ, amb l'objectiu de formular posteriorment recomanacions per ajudar els seus membres a garantir unes condicions de treball decents i justes per als artistes de circ.

La Federació va llançar la seva enquesta de 51 preguntes l'estiu de 2019 i va recollir 27 respostes dels sindicats i associacions professionals de tot el món. La FIA també es va basar en una sèrie d'articles i llibres rellevants sobre circ per donar suport als resultats de l'enquesta, qualificar-los o, en alguns casos, proporcionar informació addicional. L'informe que presenta els resultats de l'enquesta es va ultimar el 2023 i va ser aprovat pel Comitè Executiu de la FIA a Istanbul.

L'Informe FIA sobre les condicions de treball dels artistes de circ està disponible en anglès i francès. L'any vinent es publicaran traduccions addicionals en castellà i rus.

AQUÍ podeu llegir l’informe en anglès.

AQUÍ podeu llegir l'informe en francès.

L'any vinent es publicaran traduccions addicionals en castellà i rus

Compartiu aquesta notícia