El projecte Nilak guanya el Premi Nacional de Cultura 2024

El projecte Nilak ha estat guardonat avui amb el Premi Nacional de Cultura 2024 que atorga el Consell de les Arts (CONCA), "per la seva tasca de portar una programació amb activitats desenvolupades per artistes de reconegut prestigi arreu del país amb la voluntat d'arribar sobretot a comarques on no hi ha equipaments escènics". Des de l’APCC volem felicitar tot l’equip d’aquest projecte de circ teatre itinerant, una iniciativa creada, endegada i sostinguda per professionals del circ i membres de l’APCC.

Actuament Nilak es troba a la població de Caseres a la Terra Alta, on ha programat espectacles i activitats fins el 9 de juny. Podeu consultar més informació d’aquesta estada i del projecte AQUI.

Els Premis Nacionals de Cultura, que atorga el CoNCA des de l'any 2009, són la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya. Aquests premis potent reivindicar la creativitat com a veritable símbol d'un país amb dinamisme cultural que pren la cultura com a part constitutiva de la seva personalitat i identitat històrica. Cultura i societat civil són, per a Catalunya, un eix de passat, present i futur.

El jurat està format pels membres del Plenari del CoNCA, que valoren l'excel·lència, la innovació, la trajectòria i la projecció de les candidatures, així com la seva contribució durant l'any anterior al de la concessió.

El jurat ha valorat la seva tasca de programació a comarques sense programació d'arts escèniques

Compartiu aquesta notícia