Ja estan obertes les inscripcions per a CIRCO en RED 2024

CIRCO en RED és un punt de trobada per a totes les associacions i professionals de circ a Espanya. Està organitzat per CircoRED i l'Associació de Professionals de Circ de País Basc - EZE amb el suport del INAEM, Ajuntament de Bilbao, el Govern Basc i La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals i enguany tindrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2024 a Bilbao dins del marc del Festival Zirkualde i de les trobades del projecte europeu EKO-Pirineus de Circ.

L'objectiu d'aquesta proposta és visibilitzar el treball que s'està desenvolupant en totes les etapes de la cadena; formació, recerca, creació, producció, exhibició i distribució. Així, no solament hi haurà exhibició, sinó que es reforçaran els espais de trobada i de treball de tots els professionals del circ d'una forma transversal i dinàmica.

Enguany, la trobada començarà el dimecres 18 de Setembre amb un esdeveniment especial per a presentar i celebrar l'I Premi CircoRED. Aquest premi, pretén ser un reconeixement a un equip i/o persona responsable de programació a nivell estatal, destinat a persones que aposten pel circ i que és necessari que sentin que fan bé el seu treball. Aquesta especial celebració es realitzarà en Bilborock, un espai de referència on impulsar, crear, exhibir, experimentar, produir i compartir iniciatives.

Us podeu inscriure AQUÍ.

Inscripcions obertes fins el 31 d'agost

Compartiu aquesta notícia