Oberta la convocatòria per al Programa de Capacitació de distribuïdores

Què és el Programa de Capacitació de Distribuïdores?
És una de les 15 mesures del II Pla d'Impuls del Circ i és coordinada per l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), en estreta relació amb la mesura d'internacionalització CirC ' Catalan Circus International Rings.
El sector del circ té una carència a nivell de distribuïdors/es i això s'accentua encara més pel que fa a la distribució internacional. Per a contribuir a revertir aquesta situació, l'APCC impulsa un programa de formació, acompanyament i mentoria especialitzada per a dues persones que vulguin impulsar un projecte professional de distribució d'espectacles de circ a nivell internacional. Es complementarà amb cinc mòduls de formació sobre distribució que es realitzaran a la tardor i seran oberts a un nombre més ampli de persones.

Convocatòria oberta del 10 de juny a l'1 de juliol 2024 a les 12h.

Consulta més informació:

RESUM

CONVOCATÒRIA I BASES

AQUI pots presentar-te a a aquesta convocatòria.

Quins perfils busquem amb aquesta convocatòria?
Ens adrecem a persones amb empenta i desig de difondre el circ català fora de l'estat i vulguin impulsar un projecte professional en aquest sentit.
Per optar a formar part del programa, les persones interessades han de presentar a l'APCC una descripció del projecte a desenvolupar (companyies amb qui es vol treballar, territoris i mercats que es vol cobrir, calendarització).
La convocatòria s'adreça a diferents tipus de perfils: professionals de l'àmbit de la gestió cultural, persones que hagin finalitzat o estiguin finalitzant estudis de gestió cultural o de producció d'espectacles, persones amb una trajectòria artística que vulguin fer una transició professional cap a la distribució d'espectacles de circ...
No són elegibles els i les professionals que es dediquin a la distribució internacional d'espectacles de circ des de fa més d'un any.


En què consistirà l'acompanyament a les dues persones seleccionades?
Accés prioritari a la formació grupal:

-5 mòduls sobre distribució internacional en l'àmbit del circ, un dimecres cada dues setmanes, del 9 d'octubre al 4 de desembre 2024.
-15 hores de mentoria personalitzada sobre el desenvolupament del seu projecte de distribució.

Les dues persones beneficiàries hauran de:
-Assistir a mínim el 80% dels mòduls de formació
-Realitzar un estudi relacionat amb la distribució internacional de circ

Com a contraprestació pel treball realitzat, l'APCC pagarà a cadascuna de les dues persones seleccionades un import de 4.000€ + IVA.

Procés de selecció
El procés de selecció serà efectuat per comissió integrada per representants de l'APCC i del Col·lectiu de Distribuïdores de Catalunya (CDAEC).

T'interessa? Vols saber-ne més?
Assisteix el dilluns 17 de juny a les 12h a una sessió informativa en línia sobre la convocatòria del Programa de Capacitació de Distribuïdores.

AQUI t'hi pots inscriure.

Fins a l'1 de juliol a les 12h

Compartiu aquesta notícia