El Festival Circorts celebra 25 anys

Com cada any, durant tres dies, el carrer Benavent i la plaça de les Ceràmiques Vicens es convertiran en pistes de circ improvisades, plenes d'espectacles d'alt nivell, de tècniques ben diverses i que oferiran al públic somriures i el millor art circense.

El festival celebra 25 anys amb diverses activitats al voltant del mateix festival, que se celebrarà el cap de setmana del 14 al 16 de juny de 2024, i amb una edició plena de novetats!

Una nova edició d'aquest festival que apropa, de forma gratuïta, aquest art sense fronteres d'edat, llengua o estatus econòmic a tots els públics, alhora que fa una aposta clara per promocionar els artistes emergents el circ de qualitat a tots els públics.

Com a novetats destaca el "Premi Circorts", un espai per a professionals i, amb motiu del 25è aniversari, una exposició retrospectiva i un espectacle de cabaret que aplega diferents disciplines.

Enguany el Festival torna a comptar amb tres escenaris (Bosquet, Guingueta i Gran), l'espai Jardins pels tallers de circ i l'espai Guingueta com a zona de restauració amb furgoteques (food trucks). A més, per segon any consecutiu i finançat amb taxa turística, el Festival Circorts incorpora l'escenari de La Carpa, amb actuacions durant tot el cap de setmana, amb reserva d'entrada. Aquesta edició comptarà també amb dos espectacles itinerants, que recorreran part del territori del districte.

Entre la programació trobem: 'Hidrática' de Cia. El Cruce, 'A Rienda Suelta' de Cia. Du'K'to, 'Melic' de la Cia. If Circus amb Mar Olivé, 'El petit circ' i 'Off' de Cia. Fadunito, 'Cabaret 25è Aniversari Circorts' amb La Churry i Yldor Llach, 'La paradeta' de Circ Vermut, 'Mama Xtreme in Wonderland' de Marta Renyer,' Arriba!' de Jose Luis Redondo, 'Grands' i 'Home' de Cia. Cris-is, 'Mirant a Yukali' d'Alba Sarraute i 'No matalàs' d'UTAcirc.

Programa sencer AQUÍ.

El Festival Circorts tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny de 2024 al carrer Benavent i la Plaça de les Ceràmiques Vicens

Compartiu aquesta notícia