Coneixeu la programació de FiraTàrrega 2024

FiraTàrrega ha presentat la programació de la pròxima edició que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre i que comptarà amb l'exhibició de 51 espectacles, un 33% de les quals seran estrenes. La direcció artística ha seleccionat un ampli ventall de propostes que reuneixen artistes consolidats i talents emergents amb l'espai públic com a escenari principal.

El 53% de les companyies són de procedència catalana, amb 7 propostes de la demarcació de Lleida. El 25% són de la resta de l'Estat espanyol, procedents de 8 comunitats autònomes diferents: Andalusia, Castella i Lleó, Euskadi, Galícia, Illes Balears, Madrid, Múrcia i Navarra. El 20% de la programació és internacional amb 10 companyies vingudes de 7 països: Austràlia, Bèlgica, Canadà, França, Lituània, República Txeca i Ucraïna. I un 2% és de procedència mixta amb una companyia amb components de Catalunya i Castella i Lleó.

El leitmotiv d'aquesta edició és el joc, amb fins a onze propostes que tenen com a eix central aquest concepte, com una fórmula per activar-se, posicionarse i prendre un rol. D'aquesta manera, es podran gaudir espectacles de carrer que impliquen la participació del públic i aposten per un vessant més lúdic.

La programació de FiraTàrrega 2024 s'emplaçarà eminentment a l'espai públic amb un 64% dels espectacles que tindran lloc al carrer. Un 18% s'exhibiran en espais no-convencionals i l'altre 18% en recintes de sala.

Entre els espectacles programats trobem La Innombrable, una tragèdia mediterràniad’Alba Sarraute & Les Ofèlies, QOROQde Kolektiv Lapso Circo,Carena de La Corcoles, Embolic de Pau Palaus, Després de tot, el tràiler de Psirc entre d’altres. AQUÍ podeu consultar tota la programació del festival.

També estan obertes les acreditacions com a professionals amb descompte per persones sòcies de l’APCC. Podeu acreditar-vos AQUÍ.

Tindrà lloc del 5 al 8 de setembre i comptarà amb l'exhibició de 51 espectacles

Compartiu aquesta notícia