Vols participar a una xerrada amb Johann Le Guillerm ?

El Festival Grec organitza una xerrada amb l'artista Johann Le Guillerm, de la companyia Cirque Ici, per a artistes i professionals del circ (amb prioritat persones associades a l'APCC i usuàries amb quota anual de La Central del Circ), amb l'acompanyament de l'artista i director Johnny Torres.

La trobada, que s'emmarca en el cicle de xerrades 'Prenem alguna cosa?', tindrà lloc als Jardins del Teatre Grec el pròxim 2 de juliol a les 12.30h, i hi ha un aforament limitat de 20 persones. S'oferirà aigua i begudes refrescants.

Cal tenir en compte que l'idioma serà el català, el castellà i el francès. La data límit per inscriure's és el diumenge 30 de juny en AQUEST FORMULARI.

En el marc del festival, Johann Le Guillerm presenta a Barcelona l'espectacle 'Le Pas Grand Chose' al Mercat de les Flors.

Qui és Johann Le Guillerm

Johann Le Guillerm és un artista francès format en la primera promoció del Centre National des Arts du Cirque (CNAC). L'any 1994 va crear Cirque Ici, la seva pròpia companyia, per crear Où ça?, el seu primer espectacle. Johann Le Guillerm és un dels artistes francesos més influents i ha rebut el Grand Prix National du Cirque (1996), el Prix des Arts du Cirque de la Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques (2005) i el Grand Prix de la mateix societat l'any 2017.

Activitat per a professionals de circ, amb prioritat per a persones sòcies de l’APCC i usuàries amb quota anual de La Central del Circ, el 2 de juliol

Compartiu aquesta notícia