Vas a FiraTàrrega? T'ajudem a preparar-te!

FiraTàrrega és una oportunitat inigualable per a presentar els teus espectacles i connectar amb programadors, productors i altres professionals. Aquesta fira no sols és un aparador per a promocionar el teu treball, sinó també una plataforma per a establir relacions professionals amb el sector que poden portar les teves produccions a nous públics i escenaris. 

Aprofitar aquesta ocasió pot ser clau per al creixement i la visibilitat de la teva producció artística. Per aquest motiu, FiraTàrrega i l'AADPC, en col·laboració amb l'AGT, l'APCC, l'APdC, l'APGCC i la TTP, organitzem una sessió informativa dissenyada per a ajudar a preparar-te i treure el màxim profit de la teva participació a FiraTàrrega.

Comptarem amb la presència de Mike Ribalta, Cap de l'Àrea de Professionals de FiraTàrrega, qui ens brindarà una visió completa de la Fira com un espai de trobada professional. Durant la sessió, Mike compartirà consells sobre com aprofitar al màxim FiraTàrregaPro i respondrà a qualsevol dubte que puguis tenir.

No et perdis aquesta oportunitat de preparar-te i optimitzar la teva experiència a FiraTàrrega, una plataforma clau per obrir noves portes als professionals de l'espectacle!

Sessió en línia el 24 de juliol a les 10:30h. Activitat gratuïta per a sòcies i socis de l'APCC.

Compartiu aquesta notícia