La programació de l’Estiu en Viu a Lleida potencia els espectacles de circ

La programació de l'Estiu en Viu a Lleida que coordina la Regidoria de Cultura ha inclòs en aquesta edició fins a quatre espectacles de circ per impulsar aquesta àrea de les arts escèniques. Acrobàcies, malabars, màgia i humor s'integren al relat dels espectacles que s'han programat els dimecres al vespre (a les 20 h), repetint la ubicació del Fossat de la Seu Vella, al costat del pont llevadís, que en anteriors ocasions ha tingut una molt bona resposta del públic.

L'Estiu en Viu aglutina el conjunt d'activitats culturals que tenen lloc a la ciutat i posa en relleu escenaris singulars de la ciutat. Dins d'aquesta programació, destaquen les arts en viu perquè el públic en pugui gaudir amb accés lliure i es deixi sorprendre per propostes fresques i divertides. Els espectacles de circ que es podran veure s'adrecen a tots els públics.

La companyia Du'k'to va ser l'encarregada d'obrir el cicle d'espectacles de circ el 3 de juliol, amb "A Rienda Suelta". El dimecres 10 de juliol, la companyia Mumusic Circus presentarà "Flou Papagayo". El tercer dimecres de juliol, dia 17, serà el torn d'"Espera" de la companyia de circ "Eia". I finalment el dimecres 31 de juliol s'ha programat "Ovvio" amb Kolektiv Lapso Cirk. Aquesta peça s'ha programat gràcies al projecte Explosió de circ impulsat des de la Generalitat, el Mercat de les flors i el Pla d'impuls del circ.

A més, hi haurà una cinquena proposta en el marc del festival l'Art a l'Horta, que en l'edició d'estiu tindrà lloc a la partida de Grenyana els dies 27 i 28 de juliol. Es podrà veure “H” de La Corcoles el diumenge 28. 

AQUÍ podeu consultar el programa l'Estiu en Viu a Lleida 2024.

La Cia. Du’k’to, Mumusic Circus, la companyia de circ “Eia” i Kolektiv Lapso Cirk programats a l’Estiu en Viu a Lleida 2024

Compartiu aquesta notícia