Et dediques al circ social? Descobreix les oportunitats que et pot oferir el Pla d'Impuls del Circ

L'Ateneu Popular 9Barris, que coordina la mesura Circ Comunitari II del Pla d'Impuls del Circ 2023-2026*, convoca professionals i organitzacions de circ social i la formació en circ a descobrir diverses accions (com formacions gratuïtes i jornades) per a impulsar projectesque es duran a terme al llarg dels dos propers anys.

La mesura té com a objectiu generar coneixement nou i formació en l'àmbit del circ social, així com promoure el treball en xarxa entre agents del sector i entitats de l'àmbit social. A més, la mesura dona continuïtat a processos de recerca iniciats amb la mesura Circ Comunitari del primer Pla d'Impuls i inclou una oferta variada de formació a professionals en temàtiques com la perspectiva de gènere, l'accessibilitat i la inclusió o el circ amb gent gran que es desenvoluparà d'aquí a 2026 de manera gratuïta.

En paral·lel, s'organitzaran quatre jornades, una per cada província, amb l'objectiu de donar visibilitat als i les professionals de circ social en els seus territoris i fomentar la creació o consolidació de projectes. La primera, amb el títol 'Circ social: una pràctica artística per a la gent gran', se celebrarà el proper 23 d'octubre a Barcelona i vol posar en relació professionals del circ amb organitzacions de l'àmbit social per impulsar col·laboracions (més informació i inscripcions aquí).

En la sessió informativa, que s'oferirà en dos torns per facilitar l'assistència, s'explicarà com poder fer part de les formacions i de les jornades:

Dijous 18 de juliol de 17:30 a 18:30

o

Divendres 19 de juliol d'11:00 a 12:00

No cal inscripció prèvia i es convoca a través de Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/87314398370

ID de la reunió: 873 1439 8370

Per a més informació, podeu contactar a recerca@ateneu9b.net (Guille Vidal-Ribas).

*El Pla d'Impuls del Circ (2023-2026) és una iniciativa del Departament de Cultura i l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) que compta amb la col·laboració de l'Ateneu Popular 9 Barris, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Encirca't, l'Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC), Fira Trapezi - Ajuntament de Reus, La Central del Circ, el Mercat de les Flors i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya. Més informació aquí.

Reunions informatives sobre la mesura Circ Comunitari II a càrrec de l'Ateneu Popular 9Barris

Compartiu aquesta notícia