Jornada per a l'Impuls de projectes de circ per a gent gran

Vols descobrir els beneficis de la practica de circ per a la gent gran? T'agradaria posar-te en contacte amb professionals socials i artístics amb els quals impulsar projectes d'aquest tipus? T'interessaria conei­xer línies de finanQament? Des de l’Ateneu Popular de 9Barris, i en el marc de la mesura Circ Comunitari II del segon Pla d’Impuls del Circ, s’organitza el pròxim 23 d’octubre una jornada que vol ser espai de trobada per a entitats que es dediquen al circ social i organitzacions que treballen amb gent gran, amb l'objectiu de promoure el circ com a pràctica artística saludable entre aquest col·lectiu i fomentar el treball en xarxa i la creació de projectes arreu del territori català. La pràctica de circ amb persones més grans de 60 anys brinda beneficis a diferents nivells: físic, emocional i relacional.

Consulta AQUI el dossier de la jornada per a descobrir més sobre el circ amb gent gran.

Dades pràctiques

Jornada Circ social. Una pràctica artística per a la gent gran

Data : Dimecres 23 d'octubre 2024 - 09:30

Preu: Gratuït

PROGRAMA

 

9.30 h. Recepció i acreditació

10.00 h. Introducció al circ social i taula d'experiències

11.45 h. Esmorzar i espai de relació

12.30 h. Taller de descoberta del circ

14.00 h. Tancament


INSCRIPCIONS

Fes click AQUI per accedir al formulari d'inscripció.

Places limitades: les inscripcions es formalitzaran per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

Amb la idea de reunir un conjunt divers d'organitzacions en la jornada, demanaríem que com a màxim participin 2 persones per organització.

Per a més informació: inscripcions(ELIMINAR)@ateneu9b.net

Jornades organitzades per l'Ateneu Popular 9 Barris. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de La Perifèrica. Amb la complicitat de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya, Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Agència de Salut Pública de Barcelona, CEESC, TSCAT, ACELLEC i Polièdrica.

Jornades de Circ social 2024-2026

Aquesta és la primera de quatre jornades que se celebraran arreu del territori català fins al 2026 (una per cada província). Tenen per objectiu visibilitzar el circ com a eina d'intervenció a administracions i organitzacions de l'àmbit social, per a l'activació de partenariats i projectes vinculats a la gent gran, la diversitat funcional i les persones joves.

Aquestes accions s'inscriuen en la mesura 'Circ Comunitari II' del Pla d'Impuls del Circ, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya. La mesura, gestionada per l'Ateneu Popular 9 Barris, té com a objectiu generar coneixement nou i formació en l'àmbit del circ social, així com promoure el treball en xarxa entre agents del sector i entitats de l'àmbit social.

Si ets professional del circ, pots informar-te més extensament de totes les mesures a les reunions informatives sobre la mesura Circ Comunitari II:

Dijous 18 de juliol a les 17:30

Divendres 19 de juliol a les 11:00

Accés lliure via Zoom: https://us06web.zoom.us/j/87314398370

ID de la reunió: 873 1439 8370

La sessió vol promoure el circ com a pràctica artística saludable entre aquest col·lectiu

Compartiu aquesta notícia