Diumenge 2 de desembre, les arts del carrer, al carrer

Adrian Schvarzstein, la companyia Kamchàtka i Fadunito són alguns dels artistes de teatre al carrer de Barcelona, i actuaran el diumenge 2 de desembre a la plaça de la Mercè, al barri gòtic, en el marc de la jornada Prenem el carrer!

Els artistes i l'assemblea del Gòtic han organitzat aquesta trobada per omplir l'espai públic amb art i vida. L'objectiu per als artistes i l'assemblea és mantenir-lo, per una estona, "fora de la lògica del benefici econòmic que impera al Gòtic".

L'Assemblea del Gòtic i l'Associació de veïns i veïnes del Barri Gòtic organitzen aquesta jornada d'arts de carrer per reivindicar un barri viu, escenari de qualitat i de vida social davant la invasió del turisme i les activitats lucratives. Els espectacles que s’hi podran veure volen mostrar un model cultural lúdic, popular, amb capacitat de fer viure el barri i amb un projecte de futur.
A més, els actes volen ser una forma de lluitar contra les retallades, la pujada de l’IVA, el retard en el pagament de les subvencions, etc.

Més informació

 

Adrian Schvarzstein, la companyia Kamchàtka i Fadunito són alguns dels artistes que actuaran a la plaça de la Mercè, al barri gòtic, en el marc de la jornada Prenem el carrer!

Compartiu aquesta notícia