L'APCC participa a la Taula de treball de Fira Mediterrània

Aquest dimecres 20 de febrer, i en el marc de la Taula de treball de Fira Mediterrània, l'APCC es va reunir amb l'Associació D'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), l'Associació de Professionals per a Tots els Públics (TTP), l'Associació de Companyies Professionals de Teatre de Catalunya (CIATRE) i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) per trobar fórmules que potenciïn el contacte entre companyies i programadors. Per part de la Fira hi eren presents el gerent, Jordi Bertran, el director artístic, David Ibáñez, i la responsable de l'àrea de professionals, Lídia Hinojo.

A la reunió es va fer una avaluació de l'edició del 2012, i es va presentar l'informe resultant de la sessió de treball feta l'any passat amb les associacions del sector professional "Connexions". La trobada va servir també per analitzar les convocatòries d'artistes i dels networking meetings, i els descomptes per a professionals de l'edició d'aquest any. Totes les associacions presents van coincidir a demanar que la Fira sigui una veritable plataforma de contractació per a tots els participants.
 

La taula de treball de la Fira Mediterrània de Manresa es va crear el juny del 2012, amb l'objectiu de millorar la coordinació entre l'organització del certamen manresà i el sector professional.
 

Les asociacions de professionals demanen que la Fira sigui una plataforma de contractació

Compartiu aquesta notícia