Circ Cric porta el circ, la música i el teatre al Montseny

El Festival Circ Cric al Montseny arriba puntual aquest cap de setmana amb un programa format per una vintena d'espectacles de circ, música i teatre que tindrà lloc a la seu de la companyia, a Sant Esteve de Palautordera, durant els propers dos mesos. Enguany, i coincidint amb el vintè aniversari de Pallassos sense Fronteres, durant tot el festival hi haurà oberta una exposició commemorativa a l'autobús del Circ Cric, que va ser un dia l'escola dels nens en ruta. Aquest any també continuarà funcionant la Carpa Cuinetes, on es presentaran diferents propostes gastronòmiques segons els espectacles que es facin.


El circ serà l'eix central del Festival amb un espectacle que s'anirà repetint al llarg dels diferents caps de setmana. Tortell Poltrona i el Circ Cric presentaran Maestro, silenci!, un nou espectacle en homenatge al mestre Víctor Ammann, mort fa unes setmanes, que inclourà una nova formació musical. Es combinaran els números nous i els esquetxos clàssics remuntats amb la finalitat d'oferir una nova visió, que permeti ensenyar el vell i viure el nou. Hi participaran Poltrona, la Srta. Titat, Jorge Alfredo Sarraute, Cesc Miralta, Boris Ribas, Joana Fugaroles i Arnau Figueres, amb la col·laboració especial del Circ Los, Marilén Ribot i Ignasi Gil.


El programa de circ i teatre també inclourà les actuacions de Leandre amb Res a dir, d'Escarlata Circus, Baró d'Evel Circk i artistes convidats amb Cabaret, Pere Hosta amb Pàjaru o Pepe Viyuela amb Encerrona. També es repetirà el matx de pallassos, amb 11 participants, i dues fires d'espectacles. La primera es farà aquest diumenge amb la participació de Pep Callau, Escarlata Circus, ADEMC, Claret Clown, Escola Circ Los, Los Galindos, professor Karoli, Tortell Poltrona, Los2Play, Marduix Titelles i Elegant. La segona fira es farà el diumenge 5 de maig amb altres participants, entre els quals Artristras, Claret Clown, Manolo Carambolas o Circ Bover.


Una dels espectacles més innovador serà el conte musical Zoomwatts, amb Txell Sust, Georgina Llauradó, Salva Racero, Jofre Bardagí, Albert Mora, Manel Fortià, Àlex Tenas i Saki Guillem. Es presentarà el dissabte 1 de juny.

Fragment del cartell del Festival

El Festival Circ Cric proposa una vintena d'espectacles en 2 mesos

Compartiu aquesta notícia