El Dia Mundial del Circ se celebrarà entre el 20 de març i el 19 d'abril

Entre el 20 de març i el 19 d’abril, se celebra el Dia Mundial del Circ, impulsat la Federació Mundial del Circ, donat que aquest any, la data tradicional del 3r cap de setmana d’abril coincideix amb Diumenge de Pasqua. Des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) ens hi afegim ja que és una ocasió perfecta per posar el circ al capdavant de l’actualitat cultural.

Agenda conjunta

L’APCC elaborarà una agenda recollint totes les activitats de circ que es facin a Catalunya ENTRE EL 20 DE MARÇ FINS EL 19 D’ABRIL. L’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques, tal com s’ha fet en altres ocacions, amb molt bona acollida. Per a fer-ho, cal que els interessats omplin aquí la informació de les seves actuacions, cursos o tallers que tinguin lloc en aquelles dates. També cal que facin arribar a apcc@apcc.cat una imatge a bona resolució. La data límit per enviar la informació és el 13 de febrer.

Manifest

L’APCC redactarà o encarregarà la redacció d’un manifest per donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions. Un cop redactat us el farem arribar, així com als mitjans de comunicació, per tal que en feu la máxima difusió. L'any passat el manifest el va redactar en Jordi Jané, soci fundador de l'APCC, periodista i crític circense.

Altres accions

Des de l’APCC estem treballant també en altres accions amb la voluntat que, durant la primavera, el circ tingui la màxima difusió i visibilitat. Us anirem informant d’aquestes accions a mesura que es vagin concretant.

 

Els Elegants eren un dels actes del Dia Mundial del Circ de l'any passat

L'APCC recull els actes que se celebrin entre aquelles dates per elaborar una agenda conunta i augmentar així la visibilitat del sector

Compartiu aquesta notícia