Noves quotes amb descomptes i promocions pels socis de l'APCC

Amb la voluntat de fer créixer el nombre de socis i alhora, tot entenent les dificultats econòmiques del moment, l'APCC modifica la seva política de quotes, tal com van aprovar els socis en l'Assemblea general del 4 de març.

DESCOMPTES

Tot i que es manté la quota normal de 120€/any per aquells que puguin i vulguin mantenir el seu suport amb aquesta quantitat, els socis poden sol·licitar que se'ls apliqui un descompte segons el nombre de socis que hi hagi en una mateixa companyia, seguint aquesta escala:
2 socis a la mateixa companyia 35% 78 €/any
3 socis a la mateixa companyia 40% 72 €/any
4 socis a la mateixa companyia 45% 66 €/any
5 socis o més a la mateixa companyia 50% 60 €/any


Els descomptes també es poden sol·licitar si hi ha 2 socis a la mateixa família (35% 78 €/any( i si es pateixen lesions de llarga durada, de més de tres mesos (50% 60 €/any)

L'APCC també amplia la quota d'estudiant d'escola professional de circ (descompte del 75% 30€/any) als 2 anys escolars i el següent any d’inserció laboral.

Per tal de poder pagar la quota de soci amb descompte caldrà que els socis ho indiquin expressament i de forma individual, mitjançant un qüestionari online uns diez abans de la data de cobrament: gener, abril, juliol i octubre. En cas que no es faci, s’aplicarà la quota normal.

El cobrament de les quotes amb descompte es farà dividint la quantitat total a pagar entre trimestres de 30 euros i el que resti, será l’última quota. Ex: Per a una quota amb descompte del 35%, caldria pagar anualment 78€. El cobrament serà: a l’abril: 30€, juliol: 30€, octubre: 18€, gener: 0€

Els descomptes no són acumulables.

Els descomptes engegats aquest any se centren bàsicament en les companyies de circ donat que en un 85%, els nostres socis són artistes. L'APCC està estudiant altres descomptes, tot mirant d'equilibrar les demandes del sector amb la capacitat i l'autonomia econòmica de l'Associació.

QUOTA INICIAL I PERMANÈNCIA

Com a novetat i per augmentar la fidelitazació, per donar-se d’alta a l’APCC cal pagar una quota de 15 euros i la permanència obligatòria és d’un any.

PROMOCIONS

També s'engeguen noves promocions:

Porta un nou soci 25% (un trimestre gratis pel soci) 90
Apunta't a l'APCC a les fires Fira Mediterrània i Fira Tàrrega 25% (un trimestre gratis) 90

Cal tenir en compte, però, que els descomptes i les promocions no són acumulables.

NOVES FIGURES

Durant aquets any es treballaran dues noves figures: Amic de l'APCC (30€/any) i Mecenes del circ (100€/any).

Amb la voluntat de fer créixer el nombre de socis i alhora, tot entenent les dificultats econòmiques del moment, l'APCC modifica la seva política de quotes

Compartiu aquesta notícia