Moltes propostes de circ a la 25 edició de la Mostra d’Igualada

La programació oficial de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil congrega una cinquantena d’espectacles de totes els gèneres de les arts escèniques per a tots els públics: teatre, dansa, titelles, musical, màgia, clown, tallers, etc. Els espectacles seleccionats –d’entre les propostes presentades- es programen tant en espais oberts com a l’exterior.


Aquest any trobem nombroses propostes de circ dins d’una programació que de fet s’inaugura amb la companyia Capicua i el seu espectacle "Entredos" (dijous 24 d'abril). Durant els tres dies següents podrem veure, entre altres, les estrenes de "Passing y vean" de la cia, Ambizurdos (26 abril), i “La tartana” de cia Ciclicus (27 abril), “Wanted” de la cia El otro (25 abril), “Salsa” de la cia Vilaquivol (26 abril) i“Forani teatre” de La Banda forània (27 abril).

La Mostra d’Igualada és l’espai on tradicionalment les companyies professionals de teatre infantil de Catalunya estrenen les seves produccions. Des del seu inici s’han estrenat més de 2.000 espectacles, i en els 20 anys d’història s’hi ha vist néixer i créixer les millors companyies del sector.
 

L'estrena de “La tartana” de cia Ciclicus es podrà veure el 27 abril)

La fira de teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 24 al 27 d’abril

Compartiu aquesta notícia