L'APCC organitza la 2a edició del curs sobre protocols bàsics de primers auxilis per a formadors de circ

James  Wellington, cap de fisioteràpia en les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Londres, i Juncal Roman, fisioterapeuta especialitzada en arts escèniques, tornaran a formar-nos sobre Protocols bàsics de primers auxilis en circ, en la segtona edició d'aquest curs, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny a La Central del Circ.

El curs, de 12 hores de durada, va adreçat a formadors de circ dels diferents àmbits, docents, educadors, animadors i monitors que utilitzen el circ com a eina educativa, i també professionals de circ, interessats en adquirir uns coneixements elementals en primers auxilis per aplicar en casos d’accidents o malalties sobtades.
 

La formació proporcionarà als formadors de circ els coneixements elementals per poder ajudar de forma eficient als alumnes. En el cas dels professionals del circ que es trobin en una situació d’emergència, ja sigui per accident o be per malaltia, es donarà les eines per poder afrontar així aquests decisius primers minuts, amb la màxima seguretat.

Un total de 20 professionals van participar en la primera edició del curs.


 

El curs anirà a càrrec de James Wellington, cap de fisioteràpia en les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Londres

Compartiu aquesta notícia