L'APCC serà present de nou a Fira Tàrrega i hi presentarà la nova web Circat.cat

L'estand 23 de la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega acollirà, entre l’11 i el 13 de setembre, l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), els seus serveis i la informació dels professionals associats. Aquest any l’APCC difondrà especialment circat.cat, una eina pràctica on poder trobar recursos útils per a la internacionalització del circ català, donar a conèixer els espectacles en gira i el nous projectes en procés de creació i impulsar sinergies amb altres creadors d’arreu del món. La web estarà en català, castellà i anglès.
La presentació de circat es farà el divendres 12 de setembre a les 13h i durant els dies de la Fira els membres de la l’APCC la donaran a conèixer, així com la resta de serveis que ofereix, a més de donar informació sobre els membres que formen part de l’Associació i sobre el circ català.


A més, durant la Fira la inscripció a l’Associació serà gratuïta. Tots aquells professionals de circ que s’hi acostin i es facin socis no pagaran la primera quota trimestral (30 euros).


Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.
 

L'estand de l'APCC a Tàrrega l'any passat

Els professionals que s’hi associïn durant la Fira no pagaran la 1a quota

Compartiu aquesta notícia