Aeris amb salut i seguretat, el nou curs de l'APCC

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.

Pel darrer trimestre de l’any el cicle ofereix un curs d'Anatomia dels aeris (18 i 19 d’octubre), a càrrec d'Antonia Ruiz i Pili Serrat, professores d’aeris a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, Inés Arroyo Godoy, psicòloga i osteòpata, James Wellington, Màster en Fisioteràpia Esportiva de la University College London i cap de fisioteràpia de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres i Tanja Haupt, professora de Tècnica Alexander, amb una experiència de 20 anys en companyies circenses.

Al curs s'analitzaran les col•locacions correctes i incorrectes, l'anatomia i biomecànica de les articulacions que intervenen en les posicions bàsiques, es tractarà la prevenció de lesions, s'ensenyaran exercicis per millorar l’estat físic i s'aplicaran els principis de la Tècnica Alexander en les disciplines aèries.

Els curs, adreçats a formadors, artistes i monitors, es farà a La Central del Circ i l'APCC atorgarà certificats d'assistència als participants.
El curs té un preu de 60 euros, 50 pels socis de l’APCC. El preu reduït s’aplica també als socis de l'Associació Gironina de Teatre (AGT) i els alumnes de Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9 Barris i les escoles membres de l'Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET).

El programa ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC.
Podeu fer la inscripció aquí

Una imatge del curs de Didàctica dels aeris del mes de febrer

Dins del programa de Formació per a Formadors, el curs estarà impartit per fisioterapeutes, osteòpates, artistes i formadors

Compartiu aquesta notícia