El Circ Raluy arriba a Barcelona amb una nova carpa i el nou espectacle The big Top (fins a l'1 de març)

El Circ Raluy estrena avui divendres 28 de novembre per partida doble. D'una banda l'espectacle The Big Top , que compta entre d'altres amb un innovador, diferent i suggestiu número d'equilibris amb branques a càrrec de Rosa Raluy, i d'altra banda una nova carpa blanca, de 30 metres de diàmetre, amb detalls verds construïda en el seu interior amb una filera de pals en vertical que envolta totes les grades.

Segons ha explicat avui Carlos Raluy, director del Circ Raluy, s'ha volgut buscar amb aquests canvis un estil encara "més clàssic" del que hi havia a l'interior del circ i un ambient de "circ estable". Entre els canvis visibles a l'interior de la nova carpa també hi ha el nom que apareix en l'entrada dels artistes, que ara estarà en català: Circ Raluy.

La companyia ha presentat avui als mitjans de comunicació les novetats magnificència, situant tauletes en les llotges i servint paella de Can Manel, un dels restaurants més emblemàtics de la Barceloneta.

Durant el lunch-show s'han presentat alguns dels números que estaran en l'espectacle. Lou Raluy (esfera aèria), William Giribaldi (malabars amb caixes), Kimberley i Jillian (icaris), Patrick Gruss Bouglione (cowboy) i Jean Cristophe i Kerry Raluy (cintes aèries). Durant la trobada amb la premsa Lluís Raluy (pallasso) ha fet un gest de complicitat en defensa del circ amb animals i ha presentat el número de la Gallina astronauta que el seu germà, Carlos Raluy, ha explicat en la seva compareixença al Parlament de Catalunya.

L'espectacle que veuran els espectadors que vagin al Raluy a partir de demà també també inclourà els acròbates ucraïnesos Golden Stars, que serà un dels números forts de la nova producció que estarà a la cartellera de Barcelona durant gairebé tres mesos, fins a l'1 de març. També s'incorporarà durant els pròxims dies el nou número sobre patins de les germanes Nigela i Emily Raluy, i al gener el pallasso rus Bobylev.

L'espectacle comptarà amb la presència del pallasso Sandro, encara que només fins als primers dies de gener. L'artista deixarà el Raluy després de 6 anys amb la companyia.

Compartiu aquesta notícia