El Pallassòdrom omple de pallassos Vila-Seca els dos propers caps de setmana

La novena edició del Pallassòdrom se celebrarà els caps de setmana del 17-18 i 24-25 de gener. El festival de Pallassos i Pallasses de Vila-Seca, que s’emmarca dins la Festa Major d’Hivern, inclou una programació d’espectacles per a tots els públics que s’ofereixen a diferents punts de la vila.

Enguany, el Pallassòdrom es podrà gaudir a l’envelat de Festa Major, a la Plaça de Voltes, a la Societat El Centru, a la Societat Las Vegas i a la Societat Ateneu Pi i Margall.

Com ja és tradició, una de les activitats més sonades del festival és la Cursa de Pallassos Joan Busquets, on tothom hi pot participar si ve amb el nas de pallasso i porta el seu dorsal fet a casa. En aquesta cursa, els corredors hauran de perseguir la llebre, que els guiarà per un itinerari ple de proves i sorpreses, tot plegat amanit amb l’espectacle d’animació “Diversions”. Al final de l’acte, tindrem l’honor d’anomenar padrins del Pallassòdrom 2015 els pallassos Dandy Clown, en homenatge a la seva llarga i prolífica trajectòria.


Programació Pallassòdrom 2015

Dissabte 17 de gener
17h, Cursa de Pallassos Joan Busquets amb l’espectacle “Diversions”, de la Cia Puça Espectacles – Plaça de Voltes

Diumenge 18 de gener
17h i 19h, “Klowns Showtime”, de la Cia. Dandy Clowns - Societat El Centru (C/ del Comte de Sicart, 2)

Dissabte 24 de gener
17h i 19h, “El Metre”, de la Cia. JAM - Societat Las Vegas (Plaça de l’Església, 10)

Diumenge 25 de gener
17h i 19h, “The Magomic Show”, de la Cia. Gromic - Societat Ateneu Pi i Margall (C/ Major, 17)

El Pàllassòdrom

El "Pallassòdrom – Festival de Pallassos i Pallasses de Vila-seca” neix l’any 2007 a partir de la unió de forces i il·lusions del Patronat de Turisme de Vila-seca com a organitzador i de Puça Espectacles en la direcció artística. El Pallassòdrom se celebra al voltant de la Festa Major de Sant Antoni, al mes de gener, i ha aconseguit fer-se un lloc en el cor dels vila-secans i també dins del panorama de festivals de Catalunya.

Una de les activitats principals del Pallassòdrom és la "Cursa de pallassos Joan Busquets”, que homenatja el primer director del festival, mort el maig de 2010. La Cursa de pallassos és una festa oberta a la participació de tothom que vulgui riure i passar-ho bé pels carrers de Vila-seca. L’únic requisit per participar-hi és dur un nas de pallasso o, si no és possible, un ampli somriure que acrediti davant l’organització que es compleixen tots els requisits per córrer.

Des de l’any 2009 s’ha nomenat un padrí del festival, un càrrec honorífic i vitalici que vol ser un reconeixement a alguna figura del món dels pallassos. Fins al moment els nostres padrins són els Germans Totó (2009), Jango Edwards (2010), Joan Busquets (2011), la Sala Almazén de Barcelona (2012), en Pep Callau (2013) i els + Tumacat (2014).

Enguany, per a l'edició del 2015 que se celebrarà els caps de setmana del 17-18 i 24-25 de gener, farem padrins del Pallassòdrom els Dandy Clowns.

La cursa de pallassos Joan Busquets tindrà lloc aquets dissabte a les 17h

La 9a edició ofereix quatre espectacles i la Cursa de Pallassos Joan Busquets

Compartiu aquesta notícia