El Fakir Kirman celebra 50 anys de carrera amb un espectacle al Circ Raluy el 28 de febrer

En Josep Miret i Quitllet (Cornellà, 21 de desembre de 1946), porta 50 anys sent el Fakir Kirman. Per celebrar aquests 50 anys de carrera el proper dissabte 28 de febrer, a les 12h, el Circ Raluy acollirà un espectacle amb diferents artistes: Enric Magoo (Frankenstein), Akirachan (Malabarista), Judita Látigos (Llançadora de Punyals),  Els Pipos (Pallassos Musicals), Gimna, Sandro Show, Idrox i el mateix Fakir Kirman. 

Les entrades es podran comprar a la taquilla del Circ Raluy, en horari de circ qualsevol dia o dos hores abans el mateix dia. Els preus son, 12€ platea 8€ tribuna. Els infants, majors de 65 anys i socis de l’APCC tindran un 50% de descompte. 

El Fakir Kirman ha actuat arreu de Catalunya i de l’estat espanyol, així com a Itàlia, Portugal i els Estats Units. També ha participat en nombrosos programes de televisió. L’any 1982 obté el Premi Aplaudiment Joan Sebastià Gasch del FAD (Foment de les Arts Decoratives) i l’any 2001 aconsegueix un rècord Guinnes quan soporta, damunt un llit de claus, sis planxes de formigó que fan un pes de 149,3 quilos, planxes que posteriorment són trencades el seu damunt, a cops de mall.

El passat diumenge 25 de gener en Fakir Kirman ja va rebre un homenatge al Teatre del Rei de la Màgia, a l’escenari, actuant sobre un llit de punxes i traient foc per la boca, acompanyat dels mags, Idrox, Vizan, Selvin, Els Norman i del bon amic Alain Denis, autor de Mags i màgia a Catalunya.
 

El Fakir Kirman amb Joan Brossa 1991 Foto: Josep Losada/Arxiu Avui

El Fakir Kirman ha actuat arreu de Catalunya i de l’estat espanyol, així com a Itàlia, Portugal i els Estats Units

Compartiu aquesta notícia