Últims dies per omplir l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Elegants, Los Excentricos, A&D, Akro Kraks - Groove Art, Psirc, Los2play,  Circ Pistolet, Cia. Més Tumàcat, Cia. El Negro y el FlacoCia. Chiffleurs, Cuncurulla - circ de taula, Volaquivol, Capicua, Katraska cia i Cirquet Confetti  ja han omplert l’enquesta per a companyies de circ amb residència a Catalunya.

L'enquesta ha estat oberta per l'APCC a causa de la manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum, cosa que dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions.
En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, dades d’exhibició i facturació. 

Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Els resultats es presentaran a la III Trobada d'artistes i companyies que tindrà lloc el divendres 10 d'abril.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Les companyies que vulguin participar ho poden fer omplint aquest qüestionari abans del 4 d'abril (tant si hi van participar l'any passat com si no)

Entre totes les companyies participants que van omplr l'enquesta abans del 10 de març es va sortejar 2 invitacions dobles per a l’espectacle Il n'est pas encore minuit..., de la Compagnie XY el 13 de març al Centre Cultural de Terrassa. Les companyies afortunades van ser  Los Excentricos i Cia. Més Tumàcat.

Els resultats es presentaran a la III Trobada d'artistes i companyies

Compartiu aquesta notícia