El Festival Curtcirckit celebra la seva 15a edició del 2 al 7 de juny a Montgat

Ja són 15 anys de vida del festival de circ a Montgat. I torna a arribar una nova edició del 2 al 7 de juny. Seguint la línia habitual, la primera setmana de juny comença amb l’arribada del circ a les escoles del municipi per tal de que els més joves de la població facin un primer tastet de circ i a finals de setmana el festival s’escampa per Montgat i s’obre a tota la població. Tallers, actuacions de carrer i la re-gala de circ completaran el Curtcirckit amb noves propostes artístiques, cada vegada més arriscades.
 

La programació d’espectacles comença divendres 5 de juny amb Ubu basculado de Trio TeQuiero (acrobàcia, equilibris, roda cyr, bàscula i molt de clown) i Iter de Serena Vione (perxa xinesa)
 

Dissabte, 6 de juny hi haurà tallers de circ integrat per a nens i nenes i més espectacles: 4,53 metres de la companyia Cap, La Simone per un fil du fer de Le Mouton Noir (funambulisme) i Shake, shake, shake de PakiPaya (quadre aeri i perxa xinesa).

La ReGala estarà presentada per Ricky el professor de tenis i tindrà l’acompanyament musical de La Blu-Glu, amb els artistes Kerol (malabars/beat box), Mylaika (portés i icaris), Vol Dement (quadre coreà), Rubén Martín (bicicleta acrobàtica), Caro Aramburu (cèrcol aeri), Marianna de Sanctis (hula-hops), LapOeT (roda alemanya) i Guga & Sílvia (barra fixa / clown).
 

Diumenge 7 de juny serà el torn dels alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel i la seva Pista oberta i les Esquerdes de Hotel Iocandi (trapezi fix i escala d’equilibris).
 

La iniciativa està organitzada per Cronopis, espai de circ i l’Ajuntament de Montgat

Compartiu aquesta notícia