La Fira de Circ de La Bisbal d'Empordà bat el record d'assistència amb més de 33.000 espectadors

L'edició més multitudinària de la història. Més de 33.000 espectadors han inundat els carrers i places de la ciutat durant els tres dies del festival. Així es resumeix la 20a edició de la Fira de Circ al carrer de la Bisbal de l'Empordà, que durant aquest cap de setmana ha omplert d'arts escèniques aquest municipi. Durant tres dies, la vila ha acollit una seixantena d'espectacles d'una quarantena companyies diferents.

Trapezi, diàbolo, aeris, malabars o acrobàcies són només algunes de les disciplines que s'hi han pogut veure. Els assistents han valorat l'alta qualitat de les propostes escèniques i la gran implicació de les entitats locals amb el certamen.

Els muntatges repetits a diverses hores han ajudat a millorar la distribució dels espectadors. Els organitzadors s'han marcat com a objectiu ampliar horaris i programar espectacles paral·lels durant les hores punta per millorar la distribució dels assistents de cara a pròximes edició.
 

Més de 33.000 espectadors a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal Foto: ACN.

Els assistents han valorat l'alta qualitat de les propostes escèniques i la gran implicació de les entitats locals amb el certamen

Compartiu aquesta notícia