Nova categoria de premi de circ per votació popular als Zirkolika

Els Premis Zirkolika de Circ convoquen en l'edició d'enguany un premi de votació popular. Aquest guardó serà decidit pels aficionats del circ en general que via correu electrònic votin per algun dels espectacles que hagin vist durant el 2015. Aquest nou premi s'emmarca en la reestructuració dels premis, que enguany avancen el seu lliurament al 29 de setembre en un acte a l'Auditori de Barcelona. Enguany el vicepresident de l'APCC, Fabrizio Giannini, formarà part del jurat dels premis. L'APCC, com en altres edicions, patrocinarà un dels premis.

En les primeres edicions ja existia un premi de votació popular, però les bases només permetien poder votar el públic assistent a la gala Nit de Circ i els candidats eren els nominats pel jurat. El nou guardó està obert ara a qualsevol espectacle de circ que s’hagi vist a Catalunya durant aquest 2015.

Per participar en el premi de votació popular cal enviar abans del 25 de setembre un correu electrònic a premiszirkolika@gmail.com indicant en l’assumpte ‘premi Zirkòlika de votació popular’, el nom de l’espectacle, la companyia i el lloc on s’ha vist la producció. També cal posar el nom complet i un telèfon de contacte. Entre tots els participants es sortejaran tres subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i tres entrades dobles per a la Nit de Circ 2015.

L'acte de lliurament dels premis inclourà un espectacle amb música en directe i números d’acrobàcies, equilibris, pallassos, roda cyr, quadrant aeri i corda llisa.


Les categories dels Premis Zirkòlika 2015 són millor espectacle de circ, millor número de circ, millor iniciativa per a la projecció del circ i premi especial, un premi obert per a alguna trajectòria artística o algun aspecte d'un espectacle que desqui per la seva qualitat.


Aquestes categories estan patrocinades per entitats, equipaments, empreses i associacions que també donen suport als premis i ofereixen un premi pràctic a les companyies. Els patrocinadors d’aquest any són l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), La Central del Circ, Fira de Circ Trapezi, Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà, Festival de Mirabilia (Itàlia), Centre Cultural de Terrassa (CCT), FiraTàrrega, Fira Mediterrània, Comèdia Comunicació i Teatralnet.

La setmana que ve un jurat d’experts es reunirà per valorar totes les candidatures que es van presentar fins el passat dimarts dia 9 de setembre i nominarà els millors espectacles i companyies de circ catalanes. El jurat està format aquest any per Pepa Plana (pallassa), Fabrizio Giannini (acròbata vicepresident de l'APCC), Pep Forn (Centre Cultural de Terrassa), Lola Casademont (Festival de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà), Tere Almar (Patronat Municipal de Cultura de Mataró) i Manel Rodríguez (director de l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en viu)


Per a més informació: Marcel Barrera T. 696.72.96.35 @ zirkolikacomunicacio@gmail.com

El vicepresident de l'APCC, Fabrizio Giannini, és membre del jurat dels premis en aquesta edició

Compartiu aquesta notícia