El circ català protagonista a l’Européenne de Cirques a la Grainerie

La segona edició del festival Européene de Cirques proposa tot un seguit d’espectacles a la Grainerie de Balma amb peces procedents de Catalunya, Alemanya i la regió francesa del Midi-Pyrénées. Concretament, del 14 al 18 d’octubre diferents espais de Toulouse i Auch acolliran una programació dedicada a companyies catalanes amb els espectacles d’Animal Religion, Escarlata Circus i Joan Català. Aquesta programació catalana compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.


Animal Religion portarà a Toulouse l’espectacle Tauromàquina el dimecres 14 i Indomador el dia 17 d’octubre, i Escarlata Circus oferirà una visita guiada ben particular a la seva exposició de pedres en forma de cor recollides durant anys sota el nom de Cor roc. Per la seva banda, Joan Català portarà l’espectacle Pelat a Toulouse i Auch, en col•laboració amb el festival Circa.
 

La Grainerie és una fàbrica de creació en circ i arts de carrer que posa a disposició dels artistes espais d’entrenament, creació i exhibició. Col•labora amb equipaments com La Central del Circ i l’Ateneu de 9Barris.

Animal Religion, Escarlata Circus i Joan Català mostraran els seus espectacles

Compartiu aquesta notícia