L'APCC organitza un curs de pedagogia dels equilibris sobre objectes

El cicle de formació de formadors de l'APCC organitza per al cap de setmana del 28 i 29 de novembre un curs dedicat a la pedagogia i didàctica dels equilibirs sobre objectes. El curs està pensat per a formadors de circ, educadors, animadors i monitors que utilitzen el circ com a eina educativa. Es tracta de l'últim curs del cicle d'aquest any, que també ha organitzat amb èxit d'assistència cursos com el de pedagogia de l'acrobàcia amb Alberto Feliciatte el passats 17 i 18 d'octubre. Els professors del curs seran professionals lamb una llarga experiència en formació com David Marfil “Txupi”, Álvaro Guerrero y J. L. Montero “Skate”.

Els objectius del curs són proporcionar els coneixements bàsics per a l'estructuració d'una sessió, oferir eines pedagògiques i didàctiques, diferenciant les diferents etapes d'aprenentatge, edats i tipologies dels grups. També s'ensenyaràn el diferents tipus de materials i ancoratges a utilitzar. Tot amb l'objectiu d'adquirir una metodologia segura i autònoma. 

El curs ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l'APCC i tindrà una part teòrica i una gran part pràctica. Tindrà lloc a La Central del Circ a Barcelona.

Os adjuntem un breu currículum dels professors, podeu consultar el programa complet aquí i fer les inscripcions en aquest enllaç.

El curs té un preu de 60 euros y de 50 euros per a socis de l'APCC, formadors del Circ Social de l’Ateneu Popular de 9Barris, membres d’associacions de circ de l’estat espanyol que treballen en xarxa amb l’APCC, socis de l’AGT i alumnes membres de les escoles associades a l’ACET.


Álvaro Guerrero: artista i formador de circ a l’Escola Infantil i Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular de 9 Barris, ha estat professor d’Equilibris sobre Objectes a l’Escola de Circ Rogelio Rivel. Amb una extensa trajectòria en projectes de circ social, ha treballat amb una gran diversitat de tipologies d’alumnes i específicament amb perrsones amb diversitat funcional.

J.L. Montero “Skate”: artista i formador de circ a l’Escola Infantil i Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular de 9 Barris, ha participat en diferents projectes de circ social i també com professor d’Equilibris sobre Objectes i coordinador dels Tallers exteriors de l ’Escola de Circ Rogelio Rivel,

David Marfil “Txupi”: artista i formador de circ, ha col•laborat amb l’Escola Infantil i Juvenil de l’Ateneu Popular de 9 Barris en cursos puntuals i projectes de Circ Social, és professor d’Acrobàcia i Equilibris sobre Objectes a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, tant a l’Escola de Formació Professional, com als cursos regulars, intensius, monogràfics, circ social i circ familiar. Ha impartit classes tant a nivell de formació base com d’especialitat, dins d’un ampli ventall de tècniques circenses. Es fundador i director de l'Escola de Circ Saltimbanqui.


 

David Marfil, Álvaro Guerrero i J.L. Montero donen el curs el 28 i 29 de novembre

Compartiu aquesta notícia