Es celebren les I Jornades d'Internacionalització del circ valencià-missió inversa

L’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana, amb el recolzament de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), la Universitat de València i la Societat General d’Autors (SGAE), organitzen les I Jornades d’Internacionalització del circ valencià-missió inversa els dies 28 i 29 d’octubre de 2015 a la ciutat de València. La jornada té com a objectiu ser un espai de reflexió i treball per millorar la projecció internacional i estatal de les companyies de circ valencià. El gerent de l’APCC, Alfred Fort, participa en les jornades

Les persones interessades es poden inscriure com a públic i les companyies i artistes també podem participar en una sessió de speed dating amb programadors internacionals.
 

Durant la jornada es presentaran els organismes, festivals i xarxes europees que promouen la contractació exterior.També es donaran a conèixer casos de bons exemples de convenis existents entre l’administració i entitats de circ, i es durà a terme una taula de treball per a la creació de xarxes i convenis internacionals de formació, creació i exhibicio amb la Comunitat Valenciana.

Aquí podeu consultar el programa de les jornades.

L’APCCV vol millorar la projecció internacional i estatal de les cies de circ valencià

Compartiu aquesta notícia