Èxit de públic del 8è Circ en Família

El passat cap de setmana la vuitena edició del Circ en Família va ser un èxit de públic, i fins i tot en alguns dels espais no es va poder acollir a totes les famílies interessades en participar en l’activitat, com és el cas de Ca l’Estruc a Sabadell. Circ en Família és una una activitat per a famílies perquè els petits puguin descobrir el món del circ i desenvolupar habilitats físiques i expressives organitzada per la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC).

Ca l'Estruc a Sabadell va acollir unes 30 famílies, unes 60 persones es van acostar fins a La Crica per compartir joc i rialles, a Vilanova l'escola Saltimbanqui van rebre unes 30 persones entre nens i grans i a Sant Celoni Circo Los va comptar amb unes altres 10 famílies interessades.

En total sis espais de circ situats a Barcelona, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Celoni i Vilanova i la Geltrú van acollir el Circ en Família el 7 i 8 de novembre. La 9a edició del Circ en Família tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de febrer de 2016.

La XECC és una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica.

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC) està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya: l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora i Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Els objectius de la XECC són fer visible el teixit d’espais de circ i assolir un major reconeixement de la tasca que realitzen, facilitar la comunicació entre tots els membres, compartir i optimitzar els recursos i buscar solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de circ amb la intenció de donar estabilitat als projectes.
 

La pròxima edició serà el 6 i 7 de febrer de 2016

Compartiu aquesta notícia