Canal 33 emet el dissabte 19 “Circ de demà”, reportatge sobre l’escena circense actual

El circ català que s’estrenarà aquest 2016 protagonitzarà el reportatge de programa cultural Tria 33 del Canal 33 el dissabte 19 de desembre, titolada "Circ de demà". L’emissió fa seguiment de tres joves companyies catalanes durant els seus processos de creació dels pròxims espectacles: Jordi Català i Roser Tutusaus, Animal Religion i Circ “eia”. El reportatge analitzarà la progressió del circ els darrers anys, la tasca feta per l’APCC, la regulació d’estudis de circ, l’aparició de nous espais de creació i el retorn d’artistes catalans formats a l’estranger i l’arribada d’altres de diferents nacionalitats.

En el programa es recullen els testimonis de companyies com Los Excéntricos, el crític Jordi Jané, i les citades companyies de circ residents a Catalunya.

L’emissió serà dissabte 19 al Canal 33 a les 21h50 i la presentació del programa, en què es podrà veure sencer, serà el dimecres 16 de desembre a les 19h a la Sala Sebastià Gasch del Mercat de les Flors.

“Circ de demà” és una producció de l’Àrea de Culturals de TV3 amb la col·laboració de Lavinia Audiovisual, dirigit per Carlota Casas i realitzat per Fernado Solanes.

El reportatge es presenta dimecres al Mercat de les Flors i s’emet dissabte 19 al canal 33

Compartiu aquesta notícia