Les jornades FRESH CIRCUS reflexionaran sobre els reptes globals del món del circ

El programa de la trobada sobre desenvolupament de les arts circenses FRESH CIRCUS “Movent fronteres” inclou taules rodones, tallers temàtics, trobades internacionals i altres activitats durant els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2016 a Paris. Les jornades estan organitzades per Circostrada, HorsLesMurs i La Villette i tenen com a objectiu explorar la geografia del circ a totes les latituds per establir una cartografia del circ contemporani dins el món i reflexionar sobre els reptes que travessa el sector a escala global.
 

Durant la trobada es celebraran les taules geogràfiques, un total de sis per parlar dels nous projectes a Àsia, la trajectòria dels artistes del circ social a la creació en circ a Amèrica Llatina l’emergència del circ contemporani a Europa Central, com artistes s’enfronten als conflictes al Magrib i les noves generacions, models i energies a la zona d’Alemanya i Suïssa. També s’ha organitzat una taula sobre la mobilitat o emigració dels artistes al sud d’Europa, moderada pel director artístic sortint de La Central del Circ i en què també intervindrà l’expresident de l’APCC, Joan Ramon Graell.
 

FRESH CIRCUS també ha organitzat tallers temàtics sobre com donar suport a la creació, l’educació en el circ contemporani, la mobilitat internacional, com parlem del circ les polítiques públiques sobre circ, models econòmics innovadors pel circ contemporani o com treballem els públics de circ, entre d’altres aspectes.
 

L’última dia hi haurà una sessió de fòrum i durant tots els dies de la trobada s’han agendat diferents espectacles de circ a teatres de París.
 

La inscripció és gratuïta a través de la web de Circostrada a partir del mes de gener.
L’anterior FRESH CIRCUS va tenir lloc el 2012 i va reunir uns 400 professionals internacionals.
 

El seminari sobre desenvolupament del circ està organitzat per Circostrada, HorslesMursi La Villete

Compartiu aquesta notícia